/script>

Thursday, February 4, 2016

Inside out!

Trend-ul inspirat de camasutele de noapte devine din ce mai puternic si din ce in ce mai intrigant. Cea mai veche reprezentatie a acestui outfit, care imi vine in minte, este poza din tinerete a celor doua top modele, Kate Moss si Naomi Campbell. Amandoua poarta cu dezinvoltura cate o rochie, pe care majoritatea ar purta-o exclusiv in dormitor. Este oare timpul sa scoatem camasa de noapte din perimetrul casei? Uite, cateva exemple de mari case de moda, care sustin cu tarie sa scoatem camasa de noapte din anonimat, direct pe strazile orasului!

Pe langa rochita de noapte, care a inspirat colectii valoroase precum Balmain, Balenciaga, Celine, Givenchy sau Gucci, puteti opta si pentru un deux pieces. Totusi daca sunteti suficient de indraznete sa purtati un asemenea outfit, va sugerez sa accesorizati puternic si sa combinati si cu alte piese pentru a inabusi aspectul de "pijama". Oricat de chic sau fashionable ar fi o astfel de tinuta, nu sunt sigura ca lumea inconjuratoare este pregatita sa o inteleaga, insa pentru fashioniste si iubitoare de trend-uri, un sfat, Go for it! I might!

english
The night gown trend is gaining a lot of popularity, and to be honest it is getting a lot more interesting. The oldest representation of the night gown outside the house, at least the one I can remember now, belongs to top models, Kate Moss and Naomi Campbell. It is a photo of the two, wearing see through dresses, while hanging out. Is it time to take our night gowns to the streets? Is the surrounding world ready for such an outfit? 

You can also go for deux pieces if you like it better, but make sure you accesorize and use some other items in order to keep down the "slumber" look. So, a piece of advice for the confirmed fashionistas, Go for it! 
Here are some beautiful examples of night gown inspired outfits. Enjoy!

Balenciaga, Photo by Monica Feudi, indigitalimages.com

Céline Photo by Monica Feudi, indigitalimages.com
Givenchy Photo by Monica Feudi, indigitalimages.com

Gucci Photo by Yannis Vlamos, indigitalimages.com
Balenciaga Photo by Monica Feudi, indigitalimages.com

Balmain Photo by Monica Feudi, indigitalimages.com

Givenchy Photo by Monica Feudi, indigitalimages.com

Givenchy Photo by Monica Feudi, indigitalimages.com
Kate Moss & Naomi Campbell


No comments:

Post a Comment