/script>

Thursday, December 24, 2015

Casual Monday & Leather District, your partners in Fashion!



In perioada sarbatorilor se regasesc mereu cele mai multe evenimente, cele mai multe spectacole, concerte sau reprezentatii. Astfel la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, in data de 20 Decembrie, a avut loc spectacolul Urban Christmas Dance Show. Acest eveniment a constat in etalarea talentului dansatorilor din cele 28 de echipe T-Dance. 

Eu as vrea sa va povestesc de o reprezentatie speciala din cadrul acestui eveniment, si anume o prezentare de moda inedita, cu tinute si incaltaminte pentru barbati, numai potrivite pentru petrecerile ce urmeaza. Invitatii de onoare ai acestui spectacol au fost casa de moda Casual Monday si brand-ul de incaltaminte Leather District, acompaniati de baietii de la City Models. Cele doua brand-uri se afla la prima colaborare si in mod natural s-au contopit si au creat tinute spectaculoase. Combinatia dintre stilul casual, dar fresh si pantofii din piele, de calitate, dar cu un design modern este un real succes. Acest mix atractiv, e genul de fenomen, care surprinde, la care nu te astepti, adica e genul de situatie aparent inabordabila. Cand te gandesti la creatiile Casual Monday, te gandesti la cotidianul cool, la tinute uzuale, intalnite frecvent in cadrul business sau corporate. Vazand aceste tinute mintea mi-a zburat instant la intalnirile importante din cadrul marilor companii. Pe de alta parte pantofii semnati Adrian Neacsa imi inspira effortless fashion, eleganta mascata in lejeritate si acel je ne sais quoi care aduce factorul cool. Pare o combinatie greu de abordat, insa e foarte interesanta, chiar intriganta. Astfel probabil ca nu te-ai gandi sa le pui impreuna, insa daca indraznesti sa o faci o sa ramai surprins de potrivirea extraordinara si look-ul fresh pe care il vei obtine. Garantez ca abordarea celor doua brand-uri impreuna genereaza un altfel de look, creeaza un outfit modern si indraznet, impinge limitele unei tinute monotone si o duce la un alt nivel. Este cheia spre o tinuta remarcabila, care nu trece neobservata.

Am avut ocazia si placerea de a participa la pregatirile din backstage, de a fi martora  felului in care decurge o prezentare, de la pregatirea tinutelor de catwalk pana la show-ul propriu zis. Nu ramane sa va spun decat ca am fost super entuziasmata si profund impresionata de cum se desfasoara un astfel de eveniment. Am intalnit cei doi reprezentanti ai acestor brand-uri, si anume Ovidiu Barna si Adrian Neacsa si am avut deosebita placere de a discuta cu ei despre creatiile lor si planurile lor de colaborare. Am ramas uimita de modul in care m-au primit si au acceptat sa imi ofere toate detaliile de care am avut nevoie. Cu ajutorul lor am inteles ce presupune munca intr-o asemenea industrie si modul in care se dezvolta o asemenea afacere.

Atat creatiile Casual Monday cat si pantofii Leather District au putut fi admirate la City Fashion Week si sper ca si la editia din 2016 sa ne prezinte in aceeasi maniera inedita trend-urile viitoare. Casual Monday aduce in scena creatii puternice pentru barbatul modern, cu optiuni atat casual cat si formal. Tinutele se disting prin culori deosebite si tesaturi importate din Italia si sunt lucrate in colaborare cu fabrici din Romania. Brand-ul s-a lansat efectiv sub acest nume in anul 2009 si detine doua magazine in tara, unul la Bucuresti si unul in Cluj-Napoca, iar publicul tinta este reprezentat de barbatii din scena business si corporate, dar si tuturor amatorilor de tinute casual rafinate. Articolul ce reprezinta marca Casual Monday este sacoul, abordat in diverse moduri si cel mai important in numeroase culori, menit sa complimenteze personalitatea purtatorului si sa ii confere o imagine puternica si rafinata.

Leather District este un brand tanar, plin de potential ce s-a remarcat in ultimele luni pe Facebook. De la aparitia sa pe reteaua de socializare, din luna Ianuarie a acestui an a reusit sa stranga un numar impresionant de simpatizanti, peste 11.000. Pantofii lui Adrian Neacsa se executa la comanda si reprezinta clasicul reinterpretat, o abordare moderna foarte chic. Semnatura Leather District se rezuma la pantofi lucrati atent din materiale de buna calitate si modele de ghete reinventate. Astfel se folosesc print-uri moderne, precum pagini de ziar sau coperte de revista, aspecte metalice. Eu sincer m-am indragostit de ghetele cu aspect metalic si imi imaginez o intreaga colectie pentru femei, folosind acest print. Cu siguranta mai sunt doritoare, ca mine, sa achizitioneze stilettos cu print de revista si killer boots in tonuri metalice! De notat, brandul e dispus sa reinventeze orice model de ghete si sa il ajusteze pentru femeile care doresc sa aiba incaltaminte cu adevarat inedita.
Atelierul Leather District se afla la Pitesti, insa Adrian Neacsa are planuri mari si doreste sa isi deschida, in viitor, magazine in toata tara. De asemenea se gandeste serios sa isi deschida primul magazin in Cluj! Am fost curioasa daca are in plan si crearea unei linii de accesorii, genti, portmonee, curele si am aflat ca toate acestea fac parte din agenda sa. Asa ca sa ne asteptam curand la genti din piele, lucrate impecabil, cu aceeasi abordare interesanta.

Atat Casual Monday cat si Leather District isi doresc o colaborare, o contopire a celor doua stiluri intr-o colectie fresh, care sa ne surprinda placut si sa schimbe putin outfit-ul casual, la care, sa recunoastem, tuturor ne place sa apelam, insa totodata ne dorim sa il ducem la urmatorul nivel. Asa ca asteptam cu nerabdare abordarea ce va iesi din mintile creative ale celor doi.
Prezentarea Casual Monday ft. Leather District a venit la fix in aceasta perioada cu sugestii de tinute pentru petrecerile de Craciun sau de Revelion. Indiferent daca aveti nevoie de o tinuta perfecta pentru petrecerile de la birou, sau de un outfit pentru seara de Revelion combinatia dintre costumele Casual Monday si pantofii Leather District nu are cum sa dea gres! Veti avea ocazia sa renuntati la o tinuta plictisitoare, fara strop de personalitate si sa va reinventati.


On Facebook, Casual Monday
                     Leather District
                     CityModels

Poze din backstage!

Adrian Neacsa pregatind pantofii pentru prezentare

Pantofi Leather District 

Tinute complete Casual Monday

In culise cu baietii de la City Models

 

No comments:

Post a Comment